Тимът на Раковски-1964 (Севлиево) отстрани Ботев (Луковит) след две победи с по 3:1

...
Тимът на Раковски-1964 (Севлиево) отстрани Ботев (Луковит) след две победи с по 3:1
Коментари Харесай

Стефан Ганчев: Имаме шансове и аргументи да се борим за финал

Тимът на Раковски-1964 (Севлиево) отстрани Ботев (Луковит) след две победи с по 3:1 гейма в четвъртфиналните срещи от Висшата лига. 

Така воденият от Стефан Ганчев тим продължава напред към полуфиналите на конкуренцията, където ще срещне Миньор (Перник).

Ето какво показа след мача пред BGvolleyball.com старши треньорът:

" Две победи с 3:1 гейма - несъмнено съм удовлетворен, беше мъчно и в двата мача. Момчетата се оправиха и с напрежението и съблюдаваха тактическите инструкции. Бихме добър сервис с малко неточности, имаше и хора, които влязоха от скамейката и помогнаха, когато беше нужно. Надделяхме и в двата мача с флот сервис и добра игра на обсада на висока топка и несъмнено във втория мач ги надиграхме в центъра. Много мощна игра и на Мартин Чолаков и Мирослав Димитров. "

" Миньор несъмнено е сериозен съперник - беше един от най-постоянните тимове като показване. Тази година не можахме да се засечем нито за Купата, нито в контроли, тъй че имаме няколко дни да гледаме видео и да се подготвим. Очакваме доста забавна серия с добър волейбол. "
 Знаем кои са полуфиналистите във Висшата лига Знаем кои са полуфиналистите във Висшата лига
" Имаме нашите шансове и причини да се борим за край, само че всеки в тима би трябвало да даде най-хубавото, с което разполага. А за присъединяване в Супер Волей несъмнено би трябвало да надградим, тъй като в тази групировка нямаме какво да предложим, равнището е друго ", приключи Ганчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР